Nak Miliki Blog Sendiri Yang Boleh Buat Duit?


Jika anda nak jimat masa & tenaga untuk miliki blog yang boleh hasilkan income kepada anda..

Saya boleh bantu setupkan blog affiliate dalam niche bisnes internet untuk anda.

Apa yang bakal anda peroleh nanti ialah:

  • Blog yang sudah siap sedia dengan lebih 20 artikel yang dah terbukti menghasilkan jualan.
  • Subdomain khas untuk blog anda jadi anda boleh jimat duit kerana sudah tidak perlu melanggan domain & hosting baru.
  • Produk affiliate yang anda boleh terus jual dan jana komisyen untuk jualan yang anda hasilkan.

Jadi anda sudah tak perlu pening nak cari produk apa yang anda nak jualkan.

Saingan pun kurang kerana masih belum ramai yang mempromosikan produk-produk ini.

Bayangkan, untuk menulis 1 artikel sahaja biasanya anda terpaksa ambil masa 2-3 hari. Jadi dengan pakej ini, anda dah boleh jimat masa, tenaga dan kos anda.

Anda pun boleh terus mulakan hari ini.

Ia adalah artikel yang sama seperti yang saya dah buatkan untuk blog wife saya.

Semua content artikel yang ada di dalam blog beliau adalah daripada blog saya sebelum ini. Saya duplicate sebijik-sebijik.

Saya cuma tukarkan Link Affiliate menjadi link affiliate wife saya.

Beberapa hari lepas, bila saya login ke dalam akaun beliau, ini hasilnya..

Selepas saya setup blog beliau, saya ada lakukan promosi melalui Facebook.

Ini penting untuk bawa orang untuk baca artikel-artikel di dalam blog tersebut.

Walaupun wife saya ni surirumah sepenuh masa. Tapi setiap bulan, dia akan terima gaji tetap, bayar KWSP, Socso dan ada slip gaji sendiri.

Dan, dengan adanya blog yang saya tolong setup kan untuk beliau, sekurang-kurangnya ada lagi duit tambahan masuk ke akaun bank beliau secara pasif. Bolehlah buat saving atau nak kirim kat famili di kampung.

Selagi blog tersebut wujud dan produk yang dipromosikan melalui blog tersebut masih valid, Insyaallah ada peluang untuk terus generate income secara berterusan.

Wife saya pun sebenarnya tak tahu pun yang dia ada blog tersebut.

Berapa Kos Untuk Miliki Blog Sendiri?

Asasnya, untuk miliki blog sendiri.. Anda perlu langgan domain & hosting.

Dan harga normal jika nak langgan domain dot com ialah RM50 setahun. Manakala hosting pula sekitar RM200 setahun.

Dan upah pemasangan blog ialah RM150.

Jadi keseluruhan kos jika anda lakukan semuanya sendiri dah mencecah RM400!

(Harga ini tak termasuk lagi dengan kos upah orang lain tuliskan artikel di blog anda. Satu artikel biasanya orang caj sekitar RM30.)

Tapi anda jangan bimbang kerana saya ada berita baik buat anda!

Jika nak saya bantu anda miliki blog sendiri, hari ini saya ada offer istimewa!

Anda hanya perlu bayar RM100 sahaja!

Ya RM100 sahaja dan anda akan terima blog yang sudah ready dengan lebih 20 artikel yang siap sedia untuk anda gunakan.

Bukan itu sahaja.

Anda juga akan dapat satu lagi pakej berikut..

Panduan Video Seni Facebook Ads!

Panduan ini akan bantu anda dapatkan pelawat dengan mudah melalui Facebook Ads.

Harga bonus ini sahaja dah mencecah RM50. Tapi hari ini ianya percuma buat anda!

Bonus ini akan ditarik semula pada bila-bila masa dari sekarang. Jadi jangan sampai terlepas.

Harga Istimewa RM150 RM100 sahaja!

add to cart

Klik Butang Di Atas Jika Anda Nak Miliki Blog Yang Boleh Beri Income Setiap Bulan Kepada Anda!